GOZDARSKI RAZPIS 2021

Je čas za nakup nove gozdarske mehanizacije in opreme za sečnjo in spravilo lesa?

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo javni razpis za operacijo naložbe v nakup nove mehanizacije in opreme za sečnjo in spravilo lesa ter povečanje ekonomske vrednosti gozda iz PRP 2014-2020 za leti 2021.

V ta namen vam v podjetju Trisa d.o.o. ponujamo bogat izbir gozdarske mehanizacije:

GOZDARSKE PRIKOLICE

Izbirate lahko med prikolicami od 6-15 ton nosilnosti, ki so vrheunskega proizvajalca Palms. na voljo so prikolice s pogonom ali brez, z različnimi modeli dvigal.

FORWARDERJI IN HARVESTERJI

Forwarderji in harvesterji, proizvajalca Eco Log za profesionalna gozdarska dela. Stroji so opremljeni z najnovejšo tehnologijo, ki vam olajšajo delo in prihranijo vaš čas.

GOZDARSKI ZGIBNIK

Gozdarski zgibnik Welte za profesionalno uporabo v gozdarstvu. No voljo so 4 ali 6 kolesni zgibniki z opcijo dvigala in procesorske glave.

ŠČIPALNE KLEŠČE

Profesionalne gozdarske ščipalne klešče TMK za vse bagre od 5 ton teže dalje. Na voljo so 3 različni modeli z opcijo zbirnika za drobna drevesa.

HARVESTERSKE GLAVE

Harvesterske glave Nisula za harvesterje in bagre vseh velikosti. Odlikujejo jih kompaktna in lahka izvedba ter visoka zmogljivost.

GOZDARSKI MULČERJI

Gozdarski mulčerji Awhi-Prinoth za traktorje, bagre ter druge gozdarske in komunalne stroje.

 

Poleg bogate izbire gozdarske mehanizacije vam nudimo tudi pomoč pri oddaji vloge ter ugodno financiranje.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na info@trisa.si ali 041 495 395.

Okvirna višina razpisanih sredstev znaša do vključno 10.000.000,00 eur, od tega 6.000.000,00 eur za fizične osebe in 4.000.000,00 eur za pravne osebe. Vnos vloge v elektronski sistem in vložitev vloge poteka od 02.12.2021 do vključno 10.01.2021 do 13.59 ure. Sredstva se zagotavljajo iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (75%) ter iz proračuna Republike Slovenije (25%).

Cilj javnega razpisa je uvajanje učinkovite in okoljske sprejemljive tehnologije za posek in spravilo lesa, s katerim se bo doseglo intenziviranje gospodarjenja z gozdovi, profesionalizacijo dela v gozdovih, zmanjšanje števila delovnih nesreč pri delu v gozdu in s tem dodatno ustvarili nova delovna mesta.

 

Več podrobnosti o samem javnem razpisu si lahko ogledate na:

Call Now Button
Scroll to Top