UNIFOREST-ova PAKETNA PONDUBA

Uniforest vitel v paketu z daljinskim upravljalnikom Terra FA5-D1P UNI

 

V podjetju Uniforest so se zaradi nenehnega izboljševanja odločili, da bodo z daljinskimi upravljalniki Terra FA5-D1P UNI opremili naslednje modele vitlo:

  • PROFI 65 G, 85 G, 85 GF, 70 GK
  • PREMIUM 45 H/Hpro, 55 H/Hpro, 65 H/Hpro, 65 HF/65HFpro, 85 H/Hpro, 95 Hpro
  • STANDARD 60 EH/EHpro, 80 EH/EH pro
  • ter po dogovoru tudi na drugih modelih
Tehnične lastnosti Terra FA5-D1P UNI

Daljinci podjetja Terra, ki so primerni za spravilo lesa z gozdarskimi vitli, torej tudi FA5-D1P UNI (izpeljanka osnovnega modela FA5-D1P), so bili testirani s strani inštituta KWF in so pridobili spričevalo KWF.

Bistvena prednost daljinskega upravljalnika FA5-D1P UNI je permanentni signal. Daljinci, ki podpirajo delovanje vitlov Uniforest, morajo zaradi funkcije SMART 3in1 (PATENT) oddajati permanentni signal, ki omogoča stalno kontrolo nad delovanjem vitla. Elektronski sistem z dvojnim varovanjem funkcij zagotavlja maksimalno varnost uporabnika pri delu z gozdarskim vitlom Uniforest. Če izgubimo signal funkcije ali permanentni signal, vitel nemudoma prekine z delovno operacijo. Prav tako se na daljincu nahaja preklopno stikalo STOP, s katerim lahko ročno prekinemo vse funkcije daljinca.

 

Nov standard pri prodaji gozdarskih vitlov Uniforest z daljinci TerraFunk

Izkoristite priložnost paketne ponudbe za še večjo varnost in učinkovitost dela z daljinskim upravljalnikom za naše hidravlične gozdarske vitle. Več informacij na prodaja1@trisa.si ali na 051 223 445.

Call Now Button
Scroll to Top