HH 110 OH

Ko potrebujete dolga drva ali če so polena za cepljenje še posebej čvrsta, je profesionalni hidravlični cepilnik HH 110 OH najboljša možnost.

Hakki Pilke HH 110 OH je profesionalni cepilnik drv z lastno hidravliko, ki je zelo enostaven in učinkovit za upravljanje. Hidravlični dvigalnik hlodovine omogoča enostavno rokovanje in obdelavo hlodovine do premera 80 cm in dolžine 1 metra za enega operaterja. Stroj je enostaven za transport s traktorjem in deluje z lastno hidravliko s priporočeno močjo 400 r/min, 37 l/min. Rezervoar za hidravlično olje je 40 litrov.

Pri pridobivanju moči iz zunanje hidravlike je stroj vedno opremljen s hidravličnim dvigalom hlodov in hidravličnim nastavljanjem cepilnega noža. Uporabnik lahko s spreminjanjem višine cepilnega lista izbere, na koliko kosov bo les razcepil. Čvrsta in trda polena (npr. bukev in hrast)

so vedno najprej razdeljeni na dva dela. Velike kose lesa je enostavno ponovno razcepiti zahvaljujoč robustni cepilni mizi, ki preprečuje, da bi les padel na tla med ali po postopku cepljenja ali ponovnega cepljenja. Stroj je opremljen s kljuko, ki vam pomaga pri rokovanju in obračanju velikih kosov lesa, tako na tleh kot na cepilni mizi. Cepilna miza omogoča zlaganje gotovih drv, z ergonomske delovne višine.

Hakki Pilke HH 110 OH izpolnjuje najnovejše varnostne zahteve evropske zakonodaje in je zelo primeren za domačo in profesionalno uporabo. Prav tako se odlično ujema s strojem za predelavo drv za obdelavo izdredno velikih hlodov.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:
NAJVEČJI PREMER HLODA: 800 mm
NAJVEČJA DOLŽINA HLODA: 1050 mm
NAJVEČJA CEPILNA MOČ: 10 t
NAPAJANJE: lastna hidravlika
CEPILNA SEKIRA: 2 ali 4 delna

DIMENZIJE V TRANSPORTNEM POLOŽAJU:
VIŠINA: 1600 mm
DOLŽINA: 2380 mm
PREMER: 1500 mm
TEŽA: 610 kg