HH 110

Ko potrebujete dolga drva ali če so polena za cepljenje še posebej čvrsta, je profesionalni hidravlični cepilnik HH 110 najboljša možnost.

Hakki Pilke HH 110 je profesionalni cepilnik drv, ki je zelo enostaven in učinkovit za uporabo. Hidravlično dvigalo hlodovine omogoča enostavno rokovanje in obdelavo hlodovine do premera 80 cm in dolžine 1 metra za enega operaterja. Stroj se enostavno transportira s traktorjem in upravlja s traktorsko hidravliko s priporočenim pretokom 40–60 l/min.

Pri pridobivanju moči iz zunanje hidravlike je stroj vedno opremljen s hidravličnim dvigalom hlodov in hidravličnim nastavljanjem cepilnega noža. Uporabnik lahko s spreminjanjem višine cepilnega lista izbere, na koliko kosov bo les razcepil. Čvrsta in trda polena (npr. bukova in hrastova) vedno najprej razcepimo na dva dela. Velike kose lesa je enostavno ponovno razcepiti zahvaljujoč robustni cepilni mizi, ki preprečuje, da bi les padel na tla med ali po postopku cepljenja ali ponovnega cepljenja. Stroj je opremljen s kljuko, ki vam pomaga pri rokovanju in obračanju velikih kosov lesa, tako na tleh kot na cepilni mizi. Cepilna miza omogoča zlaganje gotovih drv z ergonomske delovne višine.

Hakki Pilke HH 110 izpolnjuje najnovejše varnostne zahteve evropske zakonodaje in je zelo primeren za domačo in profesionalno uporabo.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:
NAJVEČJI PREMER HLODA: 800 mm
NAJVEČJA DOLŽINA HLODA: 1050 mm
NAJVEČJA CEPILNA MOČ: 10 t
NAPAJANJE: traktorska hidravlika
CEPILNA SEKIRA: 2 ali 4 delna

DIMENZIJE V TRANSPORTNEM POLOŽAJU:
VIŠINA: 1600 mm
DOLŽINA: 2380 mm
ŠIRINA: 1500 mm
TEŽA STROJA: 521 kg