PRO 55

Hakki Pilke 55 Pro je bil zasnovan za učinkovito profesionalno obdelavo drv v tesnem sodelovanju s strokovnjaki po vsem svetu. Inovativne funkcije 55 Pro zagotavljajo vrhunsko zmogljivost v vseh pogojih in situacijah.
 
Z novim HakkiMultiBlade™ lahko razdelite do 24 kosov in nato funkcijo enostavno spremenite na 8 kosov v samo nekaj sekundah. Samodejna hidravlična nastavitev višine cepilnega noža zagotavlja dosledno visokokakovostna polena tudi pri različnih premerih hlodov. Sistem ima inovativen senzor, ki meri premer vsakega hloda in ustrezno prilagodi višino cepilnega rezila, da doseže optimalne rezultate. 55 Pro ima sodoben sistem za spremljanje podatkov z zaslonom, ki je enostaven za uporabo. Sistem za spremljanje zbira pomembne podatke o produktivnosti in procesih stroja in tako podaja realni čas in informacije o obdelanih volumetričnih meritvah, delovnih urah, načinu cepitve in varnostnih pokrovih.

Raven produktivnosti 55 Pro je neprekosljiva s cepilnim sistemom HakkiSplit™ brez zakasnitve s funkcijo polovice za hitrejšo izdelavo kratkih drv. Izberete lahko, da se delitev vrne po polnem, polovičnem ali tretjinskem udarcu. Plošče za pristajanje polen zagotavljajo, da tudi najkrajše odrezana polena lepo pristanejo v cepilnem utoru. Standardna oprema vključuje tudi vmesnik za žaganje HakkiCut™, avtomatski napenjalec verige AC10 in električno avtomatsko mazanje verige z oljem.


TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:
NAJVEČJI PREMER HLODA: 550 mm
NAJVEČJA DOLŽINA HLODA: 600 mm
NAJVEČJA CEPILNA MOČ: 40 t
VERIGA ŽAGE: 25" .404 88
MEČ: 25"
NAPAJANJE: kardanski pogon, električni ali kombiniran
CEPILNA SEKIRA: 8, 16 ali 24 delna
DOLŽINA IZHODNEGA TRANSPORTNEGA TRAKU: 1,6 m
ŠIRINA IZHODNEGA TRANSPORTNEGA TRAKU: 600mm
DIMENZIJE PODAJALNEGA TRAKU: 300 x 2850 mm
TEŽA STROJA: 3240 kg